Ilmoittautuminen HNMKY:n taekwondo ja/tai kuntonyrkkeilytoimintaan

Täytä alla pyydetyt tiedot

* pakollinen tieto * indicates required field

Osallistujan tiedot

HUOM! ilmoita seuraavaan puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jota käytetään mm. mahdollisessa keskitetyssä tiedotuksessa.

Alempana voit kertoa mahdollisista seikoista, jotka ohjaajien on hyvä tietää, esimerkiksi allergioista tai sairauksista, jotka vaikuttavat harrastamiseen.


Mikäli vastasit edelliseen kysymykseen kyllä kerro seuraavaksi aiemmasta kokemuksestasi kamppailulajitoiminnassa,

Ilmoita seraavaksi maksajan/huoltajan yhteystiedot


Uutena harrastajana voitte tutustua toimintaan kaksi viikkoa ilmaiseksi. Laskutus käynnistyy automaattisesti kahden viikon kokeilujakson jälkeen, mikäli ette peruuta ilmoittautumista viikon sisällä kokeilujakson päättymisestä. Jos harrastusta ei kahden viikon jälkeen päätä jatkaa, ilmoittautuminen tulee peruuttaa virallisella lopettamisilmoituksella.

Huomioittehan että laskutus katkeaa vain virallisen lopettamisilmoituksen täytettyänne. Lopettamisilmoitus löytyy nettisivuiltamme: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/lopettamisilmoitus

Laskutus katkeaa aina kuluvan laskutuskauden loppuun.
3 kk:n laskutuskaudet ovat tammi-maaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu ja loka-joulukuu. Lopettaminen tulee ilmoittaa aina etukäteen.

Esimerkki. Harrastaja lähettää lopettamisilmoituksen 2.3. Laskutus päättyy tällöin 31.3. Mikäli harrastaja ilmoittaa lopettamisesta 15.4., päättyy laskutus tällöin 30.6.